Vanya Dûrion

Go down

Vanya Dûrion

Indlæg  Vanya Dûrion on Man jun 18, 2012 5:35 am

OC

Navn: Vanya
Alder: 80 (ser ud som 20) år
Køn: Kvinde
Race: Skov elver

Personlighed: Hun er blid, flink og rar, men også stædig og kan være meget spydig mod folk der går hende på. Hun er ekstremt god til at lyve, hvilket bliver udnyttet til det fulde hver evig eneste dag. Hun skaber nemt nye venner, men hun får ligeså nemt fjender, og til tider kan hun have noget af et temperament, selvom der først skal skubbes lidt til hende før det kommer i gang. Generelt set er hun meget logisk og strategisk i sine kampe og måden at opnå hendes mål på, men hun er også meget empatisk overfor folk der lider på den ene eller anden måde. Hun er af nogle kendt som en beskytter af de svage, men hun kan dog også vende på en tallerken hvornår det end skulle være - men det er kun hendes halvbrors side af familien der ved dette. På trods af at hun er viljestærk kan hun stadig manipuleres groft med hvis man bruger de rette metoder.

Kampstil: Bruger mest bue og pil, foretrækker at angribe på afstand, helst fra skjul. Som nødløsning har hun et kort, smaragd grønt sværd ved sin side.

Følgesvende(kæledyr): En tayra (dyr i væsel familien) ved navn Shadow.

En Maine Coon ved navn Taya.

En grå ulve unge ved navn Spark.
Som der som voksen kommer til at se sådan ud;
Hest: Pintabian, hingst, Legolas.


Våben: Bue og pil, lille sværd. Sværdet med smaragdgrøn klinge.


Fordele: God til baghold og til camouflage. Kender meget til herbalisme og er derfor god til healing, hjulpet af hendes jord kræfter. Utroligt god stedsans. Hvis hun har set stedet eller på et kort over stedet én gang, farer hun ikke vild. Hun kender skoven så godt som sin egen bukselomme, ligeledes gør hendes drage. Hun er en god løgner, ligeledes er hendes drage. Viljestærk. Stor præcision med buen pga exceptionelt gode elverøjne og ører.
Ulemper: Mod er ikke det hun ejer mest af, og hvis hun er ved at blive overmandet, flygter hun på stedet. Hun er ikke særlig stærk fysisk. Til tider kan hun virke usympatisk.

-Udseende-

Øjne: Isblå.

Hår: Langt, blondt, grønt skær, let strittende.

Kropsbygning: Normal, lettere muskuløs/trænet.

Kamptøj:

Med skovgrøn tunika og bukser indenunder. Matchende arm- og benskinner.
Hverdagstøj:

Formelt tøj:


Tilbehør:
Øreringe

Halskæde, med en safir som hun har et nødlager af energi i, hvis der er brug for ekstra magi/kraft i en kamp

Ring hun har haft så længe hun kan huske, halvbror har en matchende


Ar/piercinger/brandemærker mm.: Modermærke forestillende en otte takket stjerne, på højre overarm.


Andet: Vanya blev født i grænselandet mellem Alagaësia og Du Weldenwarden, i en lille landsby flække. her voksede hun op indtil hun var ca. 40 elverår - 10 menneskeår - hvorefter hun blev udvalgt af en af elvernes drager. Hun blev bragt til Ellesméra, og boede her nogle år indtil grund optræningen var gennemført, hvorefter hun drog tilbage til grænselandet for at bo sammen med sine forældre igen - blot for at finde ud af at hendes mor var skredet fra hendes far kort efter hun blev bragt til Elleméra, så nu boede hun kun sammen med sin far og sin drage, Dûrion. En skønne dag for omtrent 10 år siden mødte hun i skoven en halvelver. Han havde samme isblå øjne som hende, sammemodermærke som hende, blot på den anden arm, de havde samme blonde hår men med hvert sit skær, han var også dragerytter - men vigtigst af alt, han kunne den vuggevise hun havde lært af sin mor, som hun meget få elvere kendte. Og denne halvelver kendte til den?? Det viste sig at han, Aidan, var hendes yngre halvbror, på moderens side. Han havde fået til mission at erhverve den nye dragerytter - hende - til kongens side. Hvis hans mission fejlede og hun istedet tjente Varden og elverne, ville Aidan blive dræbt.
På grund af dette dilemma gik Vanya modvilligt med til at blive en spion for kongeriget - for at redde hendes brors liv. Scarlet har en mistanke til hende, men de andre har ikke fattet mistanke. Vanya lever et farligt liv, men et der er nødvendigt, for at beskytte hendes familie.


DRAGEN

Navn: Dûrion
Køn: Han
Race: Skov drage - kobber drage.
Kropsform: Slank og adræt
Kampteknik: Små, hurtige hug og små 'skud' af ild, generelt set hurtigt hen, hurtigt væk igen. Hvis han er ved at blive fanget i nærkamp flyver han væk i al hast og forsøger, hvis muligt, at lokke modstanderen ind i en skov hvor han har hjemmebane fordelen. Hans små skud med ild er meget præcise.
Element: Jord.
Størrelse: Ca. 2,5 m over ryggen, 4 m med hovedet. Fuldt vingefang på lidt over 8 meter.
Fordele: Mindre og mere adræt end de andre drager. Stor terræn fordel i skove. Hurtig. Hårdfør af natur - hårdt panser.
Ulemper: Ikke ligeså lang flamme som andre drager, har små problemer i nærkamp med andre, større drager.

-Udseende-

Skælfarve: Kobber. Vingemembraner og mave er grønne.

Øjne: Isblå.

Udrustning:
avatar
Vanya Dûrion

Antal indlæg : 60
Join date : 17/06/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum