Begyndelsen (Den onde side)

Go down

Begyndelsen (Den onde side)

Indlæg  Admin on Tirs jun 12, 2012 2:03 am

Begyndelsen…

Kongen, den selvudnævnte leder af Carvahall, er rasende, fordi hans plan om at udslette Varden slog fejl. Hans raseri går ud over resten af regionen, der bliver tilfangetaget og brugt som slaver pga. små bagateller, der er aldrig er blevet taget så alvorligt før.
To resterende æg ligger gemt bag tronrummet, hvor de efterhånden har været i lang tid. Venter på at blive udklækket. På at finde sin dragerytter. Og kongen venter stadig…
En ung elverdreng og menneskepige er to af de mange børn, der bliver ført til borgen, hvor de lider under de hårde omgivelser, de elendige arbejdsforhold og de ondsindede vagter.
Endnu en arbejdsdag. De to børn er blevet sat til at vaske tronrummets gulv, da de pludselig hører nogle knasende lyde inde bag væggen. Der kommer 2 små drage unger frem, og kongens øjne bliver store. Senere midt om natten flygter de 2 børn på hest, op i bjergende med dragerne skjult i taskerne.

Kongen bliver vred og ordren bliver givet. Krigen er brudt ud og kongen skal bruge nye og dygtige krigere for at erobre verden tilbage....
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 11
Join date : 11/06/12
Age : 19
Geografisk sted : Danmark

Vis brugerens profil http://vardensdragonriders.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum